Што се уплаќа денес? (01.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата безброј пати досега ни била одличен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 23:30 се сретнуваат екипите на Флуминензе и Хувентуд. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека гостите во истиот временски период остварија една победа, две реми и два порази.

Флуминензе – Хувентуд – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.889 евра. За победа на Флуминензе уплатени се 62.239 евра, за реми 11.430 евра, додека останатите 16.220 евра се уплатени за победа на Хувентуд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*