Што се уплаќа денес? (30.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми и вчера бевме добитни во оваа категорија, а веруваме дека и денес ќе имаме можност да ја продолжиме оваа добитна серија.

Од 20:30 во рамките на полската Дивизија 1 се сретнуваат екипите на Арка и Одра Ополе. Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, а ист таков учинок остварија и гостите во истиот временски период.

Арка – Одра Ополе – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.523 евра. За победа на Арка уплатени се 51.230 евра, за реми 7.475 евра, додека останатите 18.818 евра се уплатени за победа на Одра Ополе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*