Што се уплаќа денес? (29.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни донесе добивка, но затоа сме денес тука да ја поправиме грешката.

Од 18:00 во рамките на естонската Меистри лига се сретнуваат екипите на Паиде и Левадиа.
Паиде во последните пет натпревари запиша три победи и два порази, додека Левадиа во истиот временски период оствари три победи и две реми.

Паиде – Левадиа – 2 @ 1.64

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.902 евра. За победа на Паиде уплатени се 26.023 евра, за реми 20.430 евра, додека останатите 43.449 евра се уплатени за победа на Левадиа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*