Што се уплаќа денес? (27.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа сме денес тука да ја поправиме грешката.

Од 21:15 во рамките на исландската Беста Деилд Карла лига се сретнуваат екипите на Филкир и Копавогур.

Филкир во последните пет натпревари запша една победа и четири порази, додека Копавогур пак оствари три порази и две победи.

Филкир – Копавогур – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.203 евра. За победа на Филкир уплатени се 61.202 евра, за реми 8.548 евра, додека останатите 11.453 евра се уплатени за победа на Копавогур.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*