Што се уплаќа денес? (22.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни донесе добивка, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 19:00 се сретнуваат екипите на Хелсингборг и Скевде. Домаќините се на 7-та позиција со 11 бода, а гостите имаат исто 11 бода, но се на 10-то место поради полошата гол разлика.

Хелсингборг – Скевде – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.902 евра. За победа на Хелсингборг уплатени се 71.220 евра, за реми 7.889 евра, додека останатите 9.793 евра се уплатени за победа на Скевде.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*