Што се уплаќа денес? (18.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата безброј пати досега не води до добивка, па искрено очекуваме и овој пат да бдие така.

Од 17:45 во рамките на унгарската ОТП Банк лига се сретнуваат екипите на Пакс и Кисварда.

Пакс во последните пет натпревари запиша две победи, две реми и еден пораз, додека Кисварда оствари две победи, едно реми и два порази.

Пакс – Кисварда – 1 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.093 евра. За победа на Пакс уплатени се 61.220 евра, за реми 9.990 евра, додека останатите 9.883 евра се уплатени за победа на Кисварда.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*