Што се уплаќа денес? (14.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми уплатата вчера не донесе до добивка, па очекуваме и денес да продолжиме со истото темпо.

Од 20:30 во рамките на швајцарската Супер лига се сретнуваат екипите на Базел и Лозана.
Базел во последните пет натпревари немаат пораз, поточно запишаа две победи и три реми, додека гостите остварија една победа и четири порази.

Базел – Лозана – 1 @ 1.48

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.203 евра. За победа на Базел уплатени се 79.992 евра, за реми 4.335 евра, додека останатите 7.876 евра се уплатени за победа на Лозана.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*