Што се уплаќа денес? (09.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме повторно информациите за уплатата да ни донесат добивка како многу пати досега.

Од 15:00 во рамките на египетската Премиер лига се сретнуваат екипите на Исмаили и Ел Дакли.
Исмаили е на 13-та позиција со 22 бода и учинок од 5 победи, 7 реми и 9 порази, додека Ел Дакли е на 18-то, последно место со само 11 освоени бода.

Исмаили – Ел Дакли – 1 @ 1.63

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 71.220 евра. За победа на Исмаили уплатени се 48.889 евра, за реми 9.505 евра, додека останатите 12.826 евра се уплатени за победа на Ел Дакли.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*