Што се уплаќа денес? (08.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни донесе добивка, но затоа сме денес тука да ја поправиме грешката.

Од 18:00 се сретнуваат екипите на Ал Рифа и Ал Ахли Манама. Домаќините во последните пет натпревари запишаа една победа, три реми и еден пораз, а ист таков идентичен учинок остварија и гостите.

Ал Рифа – Ал Ахли Манама – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.889 евра. За победа на Ал Рифа уплатени се 71.220 евра, за реми 9.740 евра, додека останатите 17.929 евра се уплатени за победа на Ал Ахли Манама.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*