Што се уплаќа денес? (30.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес се надеваме дека ќе запишеме добивка во оваа категорија и тоа благодарение на информациите за уплатата.

Од 19:00 во рамките на австриската регионална лига – запад се сретнуваат екипите на Салфелден и Швац.

Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, две реми и еден пораз, додека гостите во истиот временски период остварија две победи, едно реми и два порази.

Салфелден – Швац – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 61.224 евра. За поебда на Салфелден уплатени се 41.995 евра, за реми 8.846 евра, додека останатите 10.383 евра се уплатени за победа на Швац.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*