Што се уплаќа денес? (21.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за тоа каде одат уплатите, многу често досега не водат до добивка, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 15:00 во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Лил и Стразбур.
Лил во последните пет натпревари запиша две победи, две реми и еден пораз, додека Стразбур во истиот временски период оствари три победи, едно реми и еден пораз.

Лил – Стразбур – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.293 евра. За победа на Лил уплатени се 71.223 евра, за реми 10.044 евра, додека останатите 18.026 евра се уплатени за победа на Стразбур.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*