Што се уплаќа денес? (17.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера бевме успешни во оваа категорија и веруваме дека со исто темпо ќе продолжиме и денес.

Од 21:15 во рамките на португалскиот Куп ќе се сретнат екипите на Порто и Гимараеш.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека Гимараеш запиша три победи, едно реми и еден пораз.

Порто – Гимараеш – 1 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.292 евра. За победа на Порто уплатени се 78.223 евра, за реми 10.543 евра, додека останатите 10.526 евра се уплатени за победа на Гимараеш.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*