100 евра бонус за постоечки корисници во 20Bet

Обложувалницата на 20Bet се труди да достигне некое ниво како најдобрите онлајн обложувалници и мора да признаеме дека се на добар пат за да го остварат тоа.

Овој пат ни ја претставуваат промоцијата „саботен бонус“. За да се квалификувате за оваа понуда треба да направите облог од понеделник до петок за најмалку 20 евра.

За време на викендот ќе добиете 100% бонус најмногу до 100 евра.

Бонусот ќе биде додаден како бесплатни средства за обложување и може да го искористите на тикет со најмалку три натпревари.

Доколку се уште немате сметка во 20Bet, тоа може да го направите ТУКА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*