Што се уплаќа денес? (16.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата повторно да ни биде одличен показател и да наплатиме супер квота.

Од 20:45 во рамките на англиската Национална лига се сретнуваат екипите на Оксфорд и Бромли.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа една победа, едно реми и три порази, додека Бромли во истиот временски период запиша две победи, две реми и еден пораз.

Оксфорд – Бромли – 2 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.990 евра. За победа на Оксфорд уплатени се 12.203 евра, за реми 15.509 евра, додека останатите 62.278 евра се уплатени за победа на Бромли.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*