Што се уплаќа денес? (15.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни донесе добивка, но таа грешка веруваме дека ќе ја поправиме денеска.

Од 19:00 во рамките на турската Лига 1 се сретнуваат екипите на Аданаспор и Бодрумспор.

Аданаспор во последните пет натпревари запиша две победи, две реми и еден пораз, додека Бодрумспор во истиот временски период оствари една победа, три реми и еден пораз.

Аданаспор – Бодрумспор – 2 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 79.990 евра. За победа на Аданаспор уплатени се 11.220 евра, за реми 15.559 евра, додека останатите 67.211 евра се уплатени за победа на Бодрумспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*