Што се уплаќа денес? (02.04.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни, но денес се надеваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат точен показател.

Од 19:00 во рамките на германската Регионална лига ќе се сретнат екипите на Кобленц и Штутгарт II.

Домаќините во последните пет натпревари запишаа исто толку и порази, додека гостите во истиот временски период запишаа три победи, едно реми и еден пораз.

Кобленц – Штутгарт II – 2 @ 1.48

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.102 евра. За победа на Кобленц уплатени се 11.204 евра, за реми 10.565 евра, додека останатите 70.333 евра се уплатени за победа на Штутгарт.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*