Што се уплаќа денес? (17.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес очекуваме повторно уплатата да ни биде точен показател и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 12:30 се сретнуваат екипите на Јувентус и Џенова. Домаќините во последните пет натпревари запишаа една победа, две реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија една победа, едно реми и три порази.

Јувентус – Џенова – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 133.495 евра. За победа на Јувентус уплатени се 95.549 евра, за реми 21.202 евра, додека останатите 16.744 евра се уплатени за победа на Џенова.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*