Што се уплаќа денес? (10.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата што ни е добар показател, досега сме наплатиле супер квоти, па веруваме дека и овој пат може да биде така.

Од 13:00 се сретнуваат екипите на ПСЖ и Реимс. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи и две реми, додека гостите во истиот временски период запишаа една победа, едно реми и три порази.

ПСЖ – Реимс – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.282 евра. За победа на ПСЖ уплатени се 71.200 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 6.880 евра се уплатени за победа на Реимс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*