Што се уплаќа денес? (28.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата досега многу често ни е добитен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 20:45 во рамките на италијанската Серија А се игра заостанат натпревар помеѓу екипите на Интер и Аталанта.

Интер е на лидерската позиција со вкупно 66 бода кои ги имаат освоено преку 21 победа, 3 реми и 1 пораз, додека Аталанта е на 5-та позиција и досега имаат освоено 46 бода преку 14 победи, 4 реми и 7 порази.

Интер – Аталанта – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 149.439 евра. За победа на Интер уплатени се 111.222 евра, за реми 12.230 евра, додека останатите 25.987 евра се уплатени за победа на Аталанта.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*