Што се уплаќа денес? (26.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми оваа категорија не води до добивка, па веруваме дека ќе успееме и денес да биде така.

Од 17:00 во рамките на Супер Спорт ХНЛ лигата се сретнуваат екипите на Вараждин и Славен Белупо.

Вараждин во последните пет натпревари запиша една победа, три реми и еден пораз, додека Славен Белупо во истиот временски период запишаа две победи, едно реми и два порази.

Вараждин – Славен Белупо – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 91.009 евра. За победа на Вараждин уплатени се 71.203 евра, за реми 10.255 евра, додека останатите 9.551 евра се уплатени за победа на Славен Белупо.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*