Што се уплаќа денес? (09.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка, па веруваме дека ќе ја продолжиме добитната серија и денес.

Од 21:45 во рамките на португалскиот куп се сретнуваат екипите на Ешторил и Порто.

Ешторил во последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека гостите во истиот временски период остварија ист таков идентичен учинок од три победи, едно реми и еден пораз.

Ешторил – Порто – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.093 евра. За победа на Ешторил уплатени се 12.404 евра, за реми 15.555 евра, додека останатите 71.134 евра се уплатени за победа на Порто.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*