Што се уплаќа денес? (21.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата вчера ни донесе повторно добивка и благодарение на тоа наплативме супер квота, па се надеваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 20:45 во рамките на англиската Лига 1 се сретнуваат екипите на Дерби и Линколн.
Дерби е на 6-та позиција со вкупно 37 бода, додека Линколн го има 9-то место и имаат освоено 32 бода.

Дерби – Линколн – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90.122 евра. За победа на Дерби уплатени се 74.120 евра, за реми 9.778 евра, додека останатите 6.224 евра се уплатени за победа на Линколн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*