Што се уплаќа денес? (05.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Слободно може да се пофалиме во оваа категорија дека сме многу успешни, па веруваме дека и денес ќе продолжиме со истото темпо.

Од 21:00 часот се сретнуваат екипите на Славија Прага и Шериф.

Домаќините во првото коло запишаа победа и се наоѓаат на лидерската позиција, додека Шериф е на третото место со еден пораз зад себе во ова натпреварување.

Славија Прага – Шериф – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 118.549 евра. За победа на Славија Прага уплатени се 94.540 евра, за реми 8.872 евра, додека останатите 15.137 евра се уплатени за победа на Шериф.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*