Што се уплаќа денес? (30.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Многу пати досега уплатата ни била одличен показател, па благодарение на тоа сме наплаќале одлични квоти. Веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 17:00 во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Клермонт и ПСЖ.
Домаќините на последните пет натпревари запишаа четири порази и едно реми, додека гостите имаат учинок од четири победи и еден пораз.

Клермонт – ПСЖ – 2 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 123.439 евра. За победа на Клермонт уплатени се 21.420 евра, за реми 25.540 евра, додека останатите 76.479 евра се уплатени за победа на ПСЖ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*