Што се уплаќа денес? (28.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми вчера уплатата ни донесе добивка во оваа категорија, па веруваме дека и денес може да продолжиме со исто темпо.

Од 21:15 во рамките на португалската Лига се сретнуваат екипите на Естрела и Брага. Домаќините се наоѓаат на 14-та позиција и досега имаат освоено само шест бода, додека гостите се на 6-та позиција со вкупно 10 бода.

Естрела – Брага – 2 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 97.445 евра. За победа на Естрела уплатени се 22.390 евра, за реми 10.320 евра, додека останатите 64.735 евра се уплатени за победа на Брага.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*