Што се уплаќа денес? (27.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе наплатиме супер квота.

Од 20:45 во рамките на ЕП за млади се сретнуваат селекциите на Хрватска и Романија. Хрватите имаат два порази од два изиграни натпревари, а буквално ист учинок имаат и Романците, па за овие две селекции ЕП е речиси завршено.

Хрватска У21 – Романија У21 – 1 @ 2.20

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.887 евра. За победа на Хрватска У21 уплатени се 59.122 евра, за реми 9.997 евра, додека останатите 15.768 евра се уплатени за победа на Романија У21.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*