Што се уплаќа денес? (23.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме уплатата дека и денес ќе ни биде одличен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 19:00 во рамките на белорускаа Вишаја лига се сретнуваат екипите на Жодино и Енергетик.
Домаќините се на третата позиција и важат за единствен тим во оваа лига кој се уште нема пораз во изминатите 11 натпревари, а има собрано вкупно 25 бода. Гостите од друга страна се на последната позиција и лигата ја започнаа со -23 бода поради одлука на федерацијата.

Жодино – Енергетик – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 97.882 евра. За победа на Жодино уплатени се 72.155 евра, за реми 10.977 евра, додека останатите 14.750 евра се уплатени за победа на Енергетик.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*