Што се уплаќа денес? (14.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми вчера уплатата ни беше добар показател, па благодарение на тоа наплативме супер квота и веруваме дека и денес ќе продолжеме со победничкото темпо.

Од 17:00 во рамките на чешката ЦФЛ лига – плеј оф финале се сретнуваат екипите на Домажлице и Жижков.

Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи и две реми, додека ист идентичен учинок имаат и гостите на овој натпревар.

Домажлице – Жижков – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 54.447 евра. За победа на домаќините уплатени се 7.336 евра, за реми 8.579 евра, додека останатите 38.532 евра се уплатени за победа на Жижков.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*