Што се уплаќа денес? (13.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата многу често ни се точен показател, но за жал вчера тоа не беше така, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката.

Од 19:00 во шведската дивизија се сретнуваат екипите на Ахлафорс и Тролхетен. Домаќините се на 10-та позиција со вкупно 14 бода кои ги имаат освоено преку 4 победи, 2 реми и 5 порази, додека гостите се на првата позиција со 27 бода и учинок од 8 победи, 3 реми и 0 порази.

Ахлафорс – Тролхетен – 2 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 42.683 евра. За победа на Ахлафорс уплатени се 7.990 евра, за реми 8.775 евра, додека останатите 25.918 евра се уплатени за победа на Тролхетен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*