Што се уплаќа денес? (10.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата многу често ни се точен показател, па благодарение на тоа остваруваме добивка. Очекуваме и денешниот ден да биде од повеќе успешни.

Од 15:00 во рамките на шведската Алсвенскан лига се сретнуваат екипите Колмар и Дегерфорс.
Колмар досега има освоено 18 бода, додека нивниот противник Дегерфорс успеа да освои 11 бода преку 3 победи, 2 реми и 6 порази.

Колмар – Дегерфорс – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 103.223 евра. За победа на Колмар уплатени се 92.112 евра, за реми 5.559 евра, додека останатите 5.552 евра се уплатени за победа на Дегерфорс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*