Што се уплаќа денес? (07.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па благодарение на тоа сме наплаќале солидни квоти, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 19:00 во рамките на турската Супер лига се сретнуваат екипите на Истанбулспор и Умранијеспор.

Истанбулспор е на 15-то место со вкупно 38 бода, додека Умранијеспор е на 17-та позиција и тие се веќе новите членови на втората лига во Турција.

Истанбулспор – Умранијеспор – 1 @ 1.58

Вкупната уплта на овој натпревар изнесува 94.578 евра. За победа на Истанбулспор се уплатени 72.902 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 12.787 евра се уплатени за победа на Умранијеспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*