Натпревар со драстичен пад на коефициентот (29.05.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Од 18:00 во рамките на кипарската прва лига – група елиминација се сретнуваат екиптие на Анортозис и Паралимни.

Анортозис е на сигурно, поточно ја има 7-та позиција со вкупно 60 бода, додека Паралимни се утше се борат за да го избегнат најлошото сценарио, поточно да ја избегнат елиминацијата.

Анортозис – Паралимни – 2 @ 2.86 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Паралимни беше 3.45, а во моментов бележи пад од скоро 17% и се плаќа со квота 2.86 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*