Што се уплаќа денес? (16.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми уплатата вчера ни беше одличен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Во рамките на норвешката елитна лига од 18:00 се сретнуваат екипите на Алесунд и Молде.

Домаќините досега освоија само еден бод во изминатите седум кола, па слободно може да констатираме дека во катастрофална форма. Гостите од друга страна имаа лош почеток, но како што изминува времето ја поправаат својата форма и сега се наоѓаат на средината на табелата.

Алесунд – Молде – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.392 евра. За победа на Алесунд уплатени се 21.219 евра, за реми 10.320 евра, додека останатите 40.853 евра се уплатени за победа на Молде.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*