Што се уплаќа денес? (20.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше одличен показател, па благодарение на тоа наплативме супер квота. Веруваме дека и денес ќе бидеме успешни во оваа категорија.

Во рамките на конференциската лига денес е сретнуваат екипите на Ница и Базел. И двете екипи во овој натпревар влегуваат со лоша форма, а резултатот од претходниот дуел беше 2:2.

Ница – Базел – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.445 евра. За победа на Ница уплатени се 86.779 евра, за реми 10.953 евра, додека останатите 6.713 евра се уплатени за победа на Базел.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*