Што се уплаќа денес? (18.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата очекуваме и денес да ни бидат показател за конечниот исход и благодарение на тоа да наплатиме одлична квота.

Од 18:30 во рамктие на австриската втора лига ќе се сретнат екипите на Адмира и Капфенберг.
Адмира е на 11-то место и на овој натпревар влегува со слаба форма, бидејќи во последните пет натпревари запиша само една победа. Капфенберг од друга страна се на последната позиција, но имаат добри резултати во последно време.

Адмира – Капфенберг – 1

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 67.779 евра. За победа на Адмира уплатени се 52.239 евра, за реми 4.445 евра, додека останатите 11.095 евра се уплатени за победа на Капфенберг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*