Како ќе изгледа новата „Кантер-страјк“? (Видео)

„Кантер-страјк: Гоу“ (CS:GO) е една од најпопуларните видео-игри во моментов во светот на е-Спортот, а компанијата „Валве“ реши да направи нова верзија и ја претстави „Кантер-страјк 2“.

Компанијата објави дека видео-играта носи ново искуство за играчите, а исто така се најавува дека „Кантер-страјк 2“ ќе биде најголем технички скок во историјата на игрите со многу повеќе функции.

Играта ќе биде достапна на пазарот летово, и тоа целосно бесплатно, а таа има нови мапи, подобри визуелни слики и подобар кориснички интерфејс.

Исто така, секој ден ви нудиме предлози за обложување во светот на е-Спортот, кои може да ги погледнете ТУКА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*