Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту овој понеделник нема да ги заборавиме малерите и махерите на колото, поточно најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Шведска – Алжир. Тоа беше дуелот што не му дозволи на овој играч да стигне до добивка од 10.000 денари. Се надеваме дека нареден пат ќе има повеќе среќа.

Малер 2

Уште еден тикет недобитен „за една“. Овде пак „виновник“ е дуелот помеѓу Португалија и Нигерија каде што е типувано ГГ, а натпреварот заврши 1-0.

Махер 1

Ова не е махер, ова е махериште. Изиграни шест натпревари со супер квота и за уплата од 200 денари си доби скоро 160.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Браво мајсторе. Пет натпревари со супер квота и уплата од 300 денари на овој играч му донесоа 10.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*