Спремни сте за 100 евра бонус?

Една од подобрите онлајн обложувалници 20Bet за сите нови корисници нудат фантастична можност за да си добијат бонус на првата уплата.

Имено, тие нудат 100% во вредност од максимални 100 евра на вашата прва уплата, а постапката за добивање бонус е едноставна.

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 10 евра
  3. Добијте 100% бонус до 100 евра

Услови  и правила за користење

  • Понудата е наменета само за нови корисници
  • Понудата е активна само на првиот депозит
  • Вредноста на бонусот е 100% до најмногу 100 евра
  • Бонусот мора да го изиграте во наредните 7 дена
  • Целосните бонус правила можете да ги прочитате на сајтот на 20Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*