Најдобриот бонус на сите времиња: 25 евра без никакви услови за повлекување

Онлајн обложувалницата на Bet365 важи за една од најдобрите обложувалници на сите времиња, а и тоа е така од оправдани причини.

Прво имаат секогаш фантастична понуда за класично обложување, но и за обложување во живо, солидни квоти, а и секогаш претставуваат нови фантастични понуди.

Овој пат нудат 25 евра за сите нови корисници и тоа без никакви услови за повлекување.

Се што треба да направите е да се регистрирате ТУКА, да направите депозит од најмалку 5 евра и да добиете 100% бонус до најмногу 25 евра.

Откако ќе го изиграте депозитот, ви се активира бонусот. Потоа со бонусот може да играте се и ако остварите добивка да си ја повлечете.

Оваа понуда функционира така што бонусот како влог ви се одбива од добивката, па чистите средства се слободни за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*