Bet365 неодолива понуда: 25 евра за сите нови корисници!

Бројот на онлајн обложувалници секојдневно се зголемува, но само неколку се комплетни во секој поглед.

Една од најдобрите, а слободно може да констатираме дека е и најдобра онлајн обложувалница, Bet365, нуди за своите нови корисници 25 евра бесплатни средства за обложување.

Постапката за добивање е едноставна и се што треба да направите е:

  • Регистрирајте се ТУКА
  • Направете депозит од најмалку 5 евра
  • Изиграјте го депозитот

Откако ќе го изиграте депозитот, бесплатните средства ви се активираат на вашата сметка и може да ги користите за спортско обложување без никакви ограничувања.

Услови и правила за користење

  • Понудата е валидна само за нови корисници
  • Минималниот квалификуван депозит е 5 евра
  • Вредноста на бонусот е 100%, но најмногу до 25 евра
  • Бесплатните средства може да ги изиграте на спортско обложување, а во случај на добивка влогот ви се минусира, а останатите пари (добивката) е спремна за повлекување
  • Bet365 го задржува правото да ја прекине оваа понуда без однапред да најави

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*