Моцарт кешбек до х100 пати од вашиот влог!

Една од подобрите онлајн обложувалници, Mozzart, за сите љубители на комбо обложувањето нудат фантастична можност.

Имено, станува збор за повраток на пари, доколку имате еден промашен натпревар на тикетот, но најмногу до 100 пати од вашиот влог.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете фантастичен бонус за добредојде.

Во однос на актуелната понуда за кешбек, квалификувани се сите тикети кои имаат најмалку четири натпревари, а висината на кешбекот е во зависност од погодените парво.

Распоредот е следен:

  • Погоден коефициент поголем од 29 х 1 од уплатата
  • Погоден коефициент поголем од 59 х 2 од уплатата
  • Погоден коефициент поголем од 99 х 5 од уплатата
  • Погоден коефициент поголем од 499 х 10 од уплатата
  • Погоден коефициент поголем од 999 х 100 од уплатата

Услови и правила за користење

  • Квалификуван е секој тикет со 4 или повеќе натпревари
  • Минималниот коефициент на секој пар треба да биде 1.30
  • Минималниот коефициент на погодените натпревари треба да биде најмалку 29
  • Целосните услови и правила може да ги прочитате на сајтот на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*