Што се уплаќа денес? (30.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата и вчера ни беше одличен показател, па очекуваме победничката серија да ја продолжат и денес.

Рауфос – Асане – 1 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 79.455 евра. За победа на Рауфос уплатени се 55.403 евра, за реми 7.334 евра, додека останатите 16.718 евра се уплатени за победа на Асане.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*