Што се уплаќа денес? (24.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал ниту вчера уплатата не ни беше добар показател, но затоа се надеваме дека денес ќе успееме да ја поправиме грешката и да наплатиме одлична квота.

Пјуник – Арарат – 1 @ 1.63

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 35.559 евра. За победа на Пјуник уплатени се 27.334 евра, за реми 2.895 евра, додека останатите 5.330 евра се уплатени за победа на Арарат.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*