Што се уплаќа денес? (20.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата и вчера ни беше супер показател, па благодарение на тоа наплативме одлична квота. Се надеваме дека и денес ќе продолжиме со истото темпо.

Реал Мадрид – Бетис – 1 @ 1.78

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 252.594 евра. За победа на Реал Мадрид уплатени се 234.204 евра, за реми 3.422 евра, додека останатите 14.968 евра се уплатени за победа на Бетис.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*