Што се уплаќа денес? (18.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата веќе неколку дена по ред сме добитни во оваа категорија, па се надеваме дека со исто темпо ќе се продолжи и денес.

Утсиктенс – Ландскрона – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.449 евра. За победа на Утсиктенс уплатени се 89.003 евра, за реми 7.589 евра, додека останатите 12.857 евра се уплатени за победа на Ландскрона.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*