Што се уплаќа денес? (17.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме супер квота, па веруваме дека со истото темпо ќе продолжиме и денес.

Ал Наср – Ал Аин – 2 @ 1.69

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.334 eвра. За победа на Ал Наср уплатени се 12.225 евра, за реми 11.097 евра, додека останатите 61.012 евра се уплатени за победа на Ал Аин.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*