Што се уплаќа денес? (16.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни, но денес се надеваме дека ќе ја поправиме грешката со оглед на тоа што имаме натпревар со одлична квота и интересен распоред на уплатата.

Хадерсфилд – Лутон – 1 @ 2.25

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.334 eвра. За победа на Хадерсфилд уплатени се 64.102 евра, за реми 7.773 евра, додека останатите 16.459 евра се уплатени за победа на Лутон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*