Што се уплаќа денес? (10.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни, но таквите пропусти се случуваат, па се надеваме дека денес ќе ги надоместиме.

Генк – Шарлерои – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.550 евра. За победана Генк уплатени се 64.334 евра, за реми 5.872 евра, додека останатите 7.344 евра се уплатени за победа на Шарлерои.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*