Што се уплаќа денес? (09.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес очекуваме уплатата да ни биде точен поаказател со оглед на тоа што имаме висока уплата и интересен распоред на истата.

Виборг – Веље – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.409 евра. За победа на Виброг уплатени се 72.440 евра, за реми 2.775 евра, додека останатите 13.194 евра се уплатени за победа на Веље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*