Што се уплаќа денес? (02.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да се обидеме да ја исправиме грешка. Овој пат ќе ви претставиме натпревар со супер квота и интересен распоред на уплатата.

Фулам – Лутон – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 156.707 евра. За победа на Фулам уплатени се 132.223 евра, за реми 11.896 евра, додека останатите 12.588 евра се уплатени за победа на Лутон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*